Geslaagde Zaaidag!

Wat een mooie dag was het: de eerste zaaidag van Vredestuin Couwenburg! Vanaf de eerste dag kan de tuin al rekenen op de steun van een fijne en daadkrachtige groep sympathisanten en ook fijne partners als de luchtsingel.

Voor de Luchtsingel was het de aftrap van het ZigZagCity festival. Het ene moment met de hielen in de modder om lupine, klaver en bladramanas te zaaien, dan weer genietend van de festiviteiten, onderdeel uitmaken van een groepschoreografie en fijn nakletsen bij het kampvuur. Wat een dag. De foto’s spreken voor zich.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s