Opening park Pompenburg: extra tuindag

DSCI0999Komende zaterdag 20 juni organiseert bureau ZUS, de architecten die de Luchtsingel en het Park Pompenburg hebben gerealiseerd, een gezellige opening van het park. Bij verschillende ondernemers op en naast de Luchtsingel zijn ingredienten te krijgen voor een Urban Picnic. Als er zoveel mensen naar het park komen is het natuurlijk leuk als er in de Vredestuin ook wat te beleven valt. En ook belangrijk dat we iedereen die de tuin nog niet kent kunnen informeren over (het idee achter) de Vredestuin. Daarom komende zaterdag een extra tuindag! Wat gaan we zoal doen: mais planten, boontjes oogsten, bouwen aan de kas, en natuurlijk onkruid wieden 🙂 We beginnen om 12:30 en gaan door tot het einde van de middag. Rond een uur of vier warmen we een pan soep op! Tot zaterdagIMG_4217

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s