Update Vredestuin Noord

We zijn volgens plan hard bezig met het organiseren van alles wat nodig is om fris te starten!

Daar hoort bij dat alles wat zich op de tuin verzameld heeft in de loop van de jaren, in het keukentje, op zolder, het gereedschapshok, de tuin zelf, de bosrand en de kas, goed uitgezocht wordt en overbodig spul de deur uit gaat, op zoek naar een nieuwe bestemming. Ook gaan we het keukentje en het gereedschapshok schilderen en voorzien van een nieuwe opbergkasten.Verder hebben we een nieuw en praktisch ontwerp voor de tuin gemaakt, waarvan de allereerste contouren al gegraven zijn!

We zijn mensen en netwerken in de omgeving aan het benaderen om zo een nieuwe kerngroep van betrokken deelnemers te creëren van voldoende omvang en stabiliteit en daarnaast werken we achter de schermen aan een samenwerkhandleiding, waarin de uitgangspunten van de tuin duidelijk terug te vinden zijn. Ook hebben we met onze eigen roosters geschoven dat het mogelijk is om wekelijks vanaf het eerste werkmoment aanwezig te zijn voor coördinatie en begeleiding.

Vanaf wanneer de wekelijkse werkmomenten precies gaan starten, zal snel duidelijk zijn!

Wij staan in ieder geval te popelen om te beginnen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s